اخبار بین المللی
شماره: 739
1391/01/21 - 10:14
استفاده از آنتی بیوتیک برای درمان آپاندیسیت

درحال حاضر چنانچه آپاندیسیت فردی عود کند از عمل جراحی برای برداشتن آن استفاده می کنند اما محققان نشان دادند که در برخی مواقع آنتی بیوتیک ها می توانند جای عمل جراحی را گرفته و در خط اول درمان قرار گیرند.

به گزارش بنیان به نقل از msnbc  ، در مطالعه ای که اخیرا نتایج آن در نشریه British Medical Journal به چاپ رسیده، بیماران تحت درمان با آنتی بیوتیک ریسک افزایش خطر ترکیدن آپاندیس در بدنشان نسبت به کسانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند را نداشتند  و حتی 31 درصد نیز احتمال تجربه عوارض بعد از عمل مانند عفونت زخم را کمتر داشتند.
بنابراین گزارش، نقش درمان آنتی بیوتیک ها  در موارد حاد و ساده آپاندیسیت ممکن است به طور کلی بر اساس سنت های قدیمی به جای شواهد نادیده گرفته شود. محققان تاکید کرده اند که استفاده از آنتی بیوتیک در این موارد، همراه با ارزیابی مجدد بیمار می تواند از اکثر پاندکتومی ها (برداشتن اپاندیس براثر عارضه) جلوگیری کند.
با این حال، بیماران مبتلا به آپاندیسیت پیچیده - که در آن آپاندیس ترکیده شده  و یا دیواره حفره شکمی متورم و آلوده  شده – همچنان باید مورد جراحی قرار گیرند.
در این پژوهش که توسط محققان دانشگاه ناتینگهام انگلستان انجام شده ، نتایج 4 دوره درمانی 900 بیمار بالغ مبتلا به آپاندیسیت حاد بدون عارضه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
 در این پژوهش به طور تصادفی بیماران  تحت درمان با آنتی بیوتیک و یا عمل جراحی قرار گرفتند . در مجموع 470 نفر آنتی بیوتیک و 430  جراحی شدند.
در این مطالعه تحقیقاتی حتی پس از حذف بیمارانی که در فاز اول آنتی بیوتیک دریافت کردند اما بعد، عمل جراحی برای آنها لازم تشخیص داده شد، درمان با آنتی بیوتیک موجب شد تا 39 درصد عوارض درمانی در مقایسه با عمل جراحی کاهش یابد.
به گفته دکتر Olaf Bakker از مرکز پزشکی دانشگاه اوترخت هلند، 20 درصد از بیماران که از ابتدا با آنتی بیوتیک معالجه شده بوند عود مجدد آپاندیسیت را تجربه کردند.
این مقاله می افزاید تا زمانی که نتایج قانع کننده ای درباره درمان آپاندیس با آنتی بیوتیک منتشر شود برداشتن آن در صورت بروز عارضه ادامه خواهد داشت.
پایان مطلب/







©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved